EYYÜBİYE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KUŞ: ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYEYİZ;

EYYÜBİYE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KUŞ: ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYEYİZ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, başkanlık makamında ağırladığı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyerek, çözüm için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Eyyübiye’nin 42’si merkez olmak üzere toplam 163 mahallesine hakkaniyetle hizmet ulaştırmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Kuş, “Sorunların çözümü ve taleplerin yerine gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi....

Şanlıurfa’da 400 bini aşan nüfusu ve çok geniş yerleşim alanlarıyla en büyük ilçe olan Eyyübiye’de, halkın taleplerini yerine getirmek, fen işleri, çevre ve sosyal hizmetler alanında tüm nüfusa doğru ve zamanında hizmet ulaştırmak için olağanüstü planlama ve çalışma performansı sergileyen Eyyübiye Belediyesi, kırsal mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini de yerine getiriyor.

Halkın taleplerini bizzat yerinde dinleyen ve yapılacak çalışmaları sahada planlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bu kapsamda merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Sahada edinilen bilgileri muhtarlarla istişare eden ve mahallelerin ihtiyaçlarını detaylı şekilde muhtarlardan dinleyen Başkan Kuş, mevcut imkânlarla yerine getirilebilecek talepler için ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Muhtarlar ve vatandaşlarla buluşmaya, sorunlara çözümler üretmeye ve talepleri karşılamaya devam edeceklerini belirten Başkan Kuş, “Birlikte, dayanışma içinde çalışarak, ilçemizi daha yaşanabilir ve modern hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Eyyübiye Belediyesi’nin sorunları öteleyen değil, çözüm odaklı bir belediye olduğunu kaydeden Başkan Kuş, “Kapılarımız ve gönüllerimiz tüm Eyyübiyelilere her zaman açık olmaya devam edecek” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum