Cansız bedenine ulaşıldı, toprağa verildi!;

Cansız bedenine ulaşıldı, toprağa verildi!

Şanlıurfa’da akıntıya kapılan 3 gençten biri kendi imkanlarıyla sudan çıkmayı başarırken, olayla ilişkin dalgıç polislerin arama çalışmaları kapsamında bir gencin ise cansız bedenine ulaşıldı. Akıntıya kapılan son gencin bulunması için arama çalışmaları sürüyor....

EYYÜBİYE -Akçakale'den Eyyübiye'ye giden 3 genç akıntıya kapılmıştı. Gençlerden biri sudan çıkmayı başarırken iki genç için arama çalışmaları devam ediyordu. Kaybolan gençlerden İsa Topdemir toprağa verilirken Halil Gültekin için arama çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'ndeki sulama kanalında akıntıya kapılan Akçakaleli gençlerin birinden üzücü haber dün akşam gelmişti.

Akçakale'den Eyyübiye'deki Karaali Mahallesine giden 3 genç serinlemek için kanala girdi. Gençler bir süre sonra akıntıya kapılarak gözlerden kaybolmuştu. Bir genç kendi imkanları ile sudan çıkmayı başarırken Halil Gültekin (21) ve İsa Topdemir (24) akıntıya kapılarak kayboldu.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen dalgıç polislerin 3 gündür süren arama çalışmalarında dün gece İsa Topdemir’in cansız bedenine ulaşıldı. Topdemir sabah saatlerinde toprağa verildi.

Suda kaybolan ve 3 gündür bulunamayan Halil Gültekin için arama çalışmaları hala devam ediyor.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum