Kılıçdaroğlu’ndan Bakan Nebati’ye: Yeni hedef EYT ve öğretmenler olmalıdır;

Kılıçdaroğlu’ndan Bakan Nebati’ye: Yeni hedef EYT ve öğretmenler olmalıdır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, borçlara dönük adım atan Hazine Bakanı Nureddin Nebati’ye seslendi,” Yeni hedef EYT ve öğretmenler olmalıdır.” dedi....

ŞANLIURFA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medya hesabından yayınladığı video ile varlık şirketlerine devredilen milyonlarca lira tutarındaki borçlulara seslenerek, “Sakın ödemeyin. Seçimden sonra onlarla ben konuşacağım ben. Ödemeyin” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerinin ardından iktidar kanadından adım geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 6 milyona yakın kişinin yaklaşık 30 milyar lira tutarındaki icralık borcunun tasfiye edileceğini açıkladı. İktidara yakın medya organlarının bu adım sonrası manşetlerini değiştirdiği ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, “Sayın Nebati, gece gece panikle bana yazmışsınız, gazetelerinize gece yarısı manşet değiştirtmişsiniz. Oysa rahat olabilirsiniz, milletimizin derdi çözülsün, tek laf etmem demiştim zaten. Yeni hedef EYT ve Öğretmenler olmalıdır. Haydi bakalım...” diye konuştu. 

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum