Eyyübiye Millet Bahçesi’nde sona yaklaşıldı;

Eyyübiye Millet Bahçesi’nde sona yaklaşıldı

Şanlıurfa’da yapımı devam eden, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyüklerinden olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde sona yaklaşıldı. Spor tesisleri ve ağaçlandırması büyük oranda tamamlanan tesiste, oyun alanları, kamelyalar, aletli spor alanlarının kurulumu da tamamlandı....

EYYÜBİYE- Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve yakın zamanda açılışı yapılacak olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde ağaçlandırma çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

Yetişkin ağaçların dikildiği, aşırı sıcaklardan kurumamaları için titizlikle bakım ve sulamalarının yapıldığı ağaçlara, sonbahar ve kış aylarında yenilerinin de ilave edileceği öğrenildi.

Çok sayıda ve çeşitte bahçe süs bitkilerinin de yer alacağı Eyyübiye Millet Bahçesi’nde, aşırı sıcakların sona ermesiyle çimlendirme çalışmaları da başlayacak.

İçerisinde, halkın nefes alacağı çok büyük yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, kamelyalar, banklar, spor alanları, gölet ve kapalı tesislerin yer alacağı Eyyübiye Millet Bahçesi, çok yakın zamanda hizmete sunulacak.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum