Eyyübiyeli gençler belediyenin açtığı merkezde geleceğe hazırlanıyor;

Eyyübiyeli gençler belediyenin açtığı merkezde geleceğe hazırlanıyor

Eyyübiye Belediyesi tarafından kapasiteleri artırılan ve faaliyet konuları genişletilen gençlik merkezleri, her yaştan çocuk ve gencin geleceğe hazırlandığı mekânlar haline geldi....

EYYÜBİYE- Kur’an-ı Kerim kurslarından İngilizce’ye, resimden spora kadar onlarca farklı alanda faaliyetlerin düzenlendiği ve yüzlerce kursiyerin faydalandığı Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu Gençlik Merkezi, Eyyübiyeli çocuk ve gençlerin geleceğe hazırlanmasına destek oluyor.

 

Eğitim öğretim yılı süresince öğrencilere her türlü desteğin sağlanarak, başarılı olmalarının hedeflendiği Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu Gençlik Merkezinde, okulların kapalı olduğu yaz aylarında da kurslar devam ediyor.

 

Kur’an-ı Kerim okuma, İngilizce, bilgisayar, resim, müzik ve benzeri alanlarda kursların verildiği merkezde, çocuklar aynı zamanda ders çalışıp, kitap okuyarak da geleceğe hazırlanıyor.

 

Çocuk ve gençlerin birbiriyle tanışıp sosyalleşmesi, kültür, sanat, spor ve eğitim konusunda gelişmeleri için her türlü imkânın bulunduğu gençlik merkezlerinde, boş vakitlerde satranç, langırt gibi oyunları oynama imkânı da var.

 

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum