Başkan Kuş, SSK Caddesi’ni genişleteceğiz;

Başkan Kuş, SSK Caddesi’ni genişleteceğiz

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Akşemsettin Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. SSK Caddesi genişletme projesini hatırlatan Başkan Kuş, yol genişletme çalışmasına hastane tarafından başlayacaklarını söyledi....

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ziyaretinde, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, parti yönetim kurulu üyeleri ile mahalle temsilcileri eşlik etti.

 Akşemsettin, Akabe, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerinin doğalgaz talebinin yerine getirilmesi için temelin atıldığını hatırlatan Başkan Kuş, mahalle esnafının ve vatandaşların bu mahallelere gaz ulaştırılmasından mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 SSK Caddesi genişletme projesinin vaatleri arasında bulunduğunu, bunun için de hem yerelde hem de Ankara’da temaslarının devam ettiğini belirten Başkan Kuş, şunları kaydetti:

 “Akşemsettin Mahallemizin yolla ilgili sıkıntıları var. İlçe Başkanımızla birlikte hem yerelde hem de Ankara’da bakanlıklar nezdinde görüşmemiz devam ediyor. İnşallah, ilk etap olarak hastane civarında yolu beş metre genişletecek ve sıkıntıyı gidermeye başlayacağız.”


BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum