Kılıçdaroğlu’ndan flaş adaylık açıklaması;

Kılıçdaroğlu’ndan flaş adaylık açıklaması

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili olarak, "Benim ismim üzerinde uzlaşma sağlanırsa ben hazırım" ifadelerini kullandı....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanlığı’na aday olur musunuz?" sorusuna " '6'lı masa uzlaşırsa ben hazırım" şeklinde yanıt verdi.

Altılı masada çatlak iddialarını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Çatlak yok efendim. Altı ayrı lideriz, demokrasi istiyoruz, hak ve özgürlük istiyoruz. Birisi konuşuyor diğerleri biat ediyor, bizde öyle bir şey yok. Herkes düşüncesini söyler. Bugüne kadar açıkladığımız bildirilerde altı parti liderinin de imzası var. Buyursunlar onlar da yapsınlar. Altı lider ortak miting de yapabiliriz ayrı ayrı da yapabiliriz. Sorun miting değil bu sistem. Bu sistem Türkiye’yi felakete götürüyor" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı  adaylığıyla ilgili olarak "Benim ismim üzerinde uzlaşma sağlanırsa ben hazırım" dedi. 

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum