Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması;

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması

CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçime az bir süre kaldığını belirterek, "Sen bizim cumhurbaşkanı adayımızı merak ediyorsan seçim gününü belirle, biz de 2 gün içinde adayımızı belirleriz" dedi....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, seçim için tarih verdi. Altılı Masa toplantılarının bundan sonra daha sık gerçekleştirileceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Çünkü seçime az kaldı" dedi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Seçime de az kaldı. Topluma vereceğimiz hedefler var, yapacağımız çalışmalar var. Bu çalışmaların topluma aktarılması lazım. Dün iki önemli karar aldık. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişin yol haritası ve ülkemizin temel politik alanları. Örneğin, tarım, eğitim, bilim teknik... Bu konuda da çalışmalar yapılıyor. Bu biraz daha uzun vadeli bir çalışma olacak. Seçim büyük ihtimalle mayıs ayı içinde olabilir, bizim için fark etmez."

"SEÇİM TARİHİNİ SÖYLE, ADAYI AÇIKLAYALIM"

"Cumhurbaşkanı adayı belirledik, ne yapacak bu aday? Belli çevreler bunu özellikle gündeme taşıyorlar" diyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Son derece akıllı, ayakları yere basan, feraset sahipleri kişilerin oturup devletteki sorunları nasıl çözeriz diye bunun üzerine uzlaşmamız lazım. Sonra deriz ki Cumhurbaşkanı adayımız budur. Aday da 6 liderin belirlediği kuralların dışına çıkmayacak. Vaatleri hayata geçirecek. Bu olmazsa başa dönmüş olacağız. Cumhurbaşkanı için söylediğimiz açık. Sen bizim cumhurbaşkanı adayımızı merak ediyorsan seçim gününü belirle, biz de 2 gün içinde adayımızı belirleriz. Adayın kim olacağı konusunda konuşma olmadı. Seçim tarihini belirlesinler adayımızı belirleriz".

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum