Milletvekili Demirkaya ve Başkan Ekinci Viranşehir esnafını ziyaret etti;

Milletvekili Demirkaya ve Başkan Ekinci Viranşehir esnafını ziyaret etti

Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında Viranşehir’i ziyaret etti....

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte kanaat önderleri, STK’lar ve AK Parti eski ilçe başkanlarını ziyaret eden Milletvekili Cengiz Demirkaya, Çarşı esnafını da unutmadı.

İşyerlerini tek tek gezerek esnaflarla sohbet eden Demirkaya, esnaf ve vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi.

DEMİRKAYA: HER ZAMAN SAHADAYIZ

Her zaman esnafın yanında olduğunu dile getiren AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, vatandaşla her zaman bir arada olduklarını belirterek, “Viranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci ve İlçe Başkanımız Ali Tekin ile birlikte esnafımızı ve vatandaşlarımız ziyaret ettik. Esnafımızın taleplerini dinleyerek gerekli notlarımızı aldık. AK Parti olarak her zaman milletimizle iç içeyiz. Her zaman olduğu gibi milletimizin partisi olmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız da her zaman sahadalar. Böylece hem vatandaşlar hem de esnafımız taleplerini doğrudan bizlere iletebiliyorlar. Bizlerde elimizden geldiği kadar taleplerini yerine getirmek için çalışıyoruz” dedi.

EKİNCİ: ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, her zaman vatandaş ve esnafla bir araya geldiklerini anımsatarak, “Esnaflarımızın taleplerini dinleyip ihtiyaçlarına çözüm bulmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız yaptığımız çalışmaları yakından takip ediyor. Bizde onların ihtiyaç duyduğu çalışmaları karşılamak için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum