Beyazgül'e Cumhurbaşkanı'nın elinden ödül!;

Beyazgül'e Cumhurbaşkanı'nın elinden ödül!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; Tesisleşme ve Gençlik Hareketi Proje Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Başkan Beyazgül ödülü tüm Şanlıurfalılara armağan etti....

ANKARA- AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Ankara'da bu yıl ikincisi düzenlenen “Tam Bana Göre Festivali” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı.

Festivalde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tesisleşme ve Gençlik Hareketi Proje Ödülüne layık görüldü.

 20,4 yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfus oranına sahip şehri Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Tesisleşme ve Gençlik Hareketi Proje Ödülünü” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL:  “BU ÖDÜL ŞANLIURFA’YA ARMAĞAN OLSUN”

Şanlıurfa’nın gençliğin şehri olduğunu ifade eden Başkan Beyazgül tevdi edilen ödülü Şanlıurfa adına aldığını ifade ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

 Başkan Beyazgül, “Bu ödül Şanlıurfa adına bir iftihar vesilesidir. Şanlıurfalı hemşehrilerim adına bu ödülü Cumhurbaşkanımızdan almış oldum. Şanlıurfa gençliğine de teşekkür ediyorum. Gerçekten Şanlıurfa’da güzel bir gençlik hareketi var. Güzel bir enerji var. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de bu duruma öncülük ediyoruz. Şanlıurfa’da biz göreve gelmeden önce spor salonlarının sayısı ikiydi biz bu sayıyı 47 artırarak 49’a çıkardık. Gençlik merkezi sayımız 3’tü biz 20’ye çıkardık. Açık ve kapalı yüzme havuzları ve kütüphanelerimizle birlikte bizim dönemimizde gençlik üzerine yapmış olduğumuz tesis sayısı 100’dür. İşte bu nedenle tesisleşmede bu ödüle layık görüldük. Gençlerimiz Şanlıurfa’da sürekli aktivite içerisindeler. Gençlerimiz çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası 78 madalya aldılar. Bu madalyaların sayısı önümüzdeki günlerde çokça artacak. Çünkü gençlerimizin kabiliyetlerini görüyoruz ve o yeteneklerini ortaya çıkarıyoruz. Gençlerimiz de Şanlıurfa’ya madalyalarla ve başarılarla dönüyorlar. Şanlıurfa’nın potansiyeli çok güçlüdür. Şanlıurfa aynı zamanda bilimin de şehridir. Şanlıurfa tarihin, turizmin, kültürün şehridir" dedi. 

Tam Bana Göre Festivali 9 Ekim 2022 Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum