İşte ŞUTSO'nun yeni kadrosu;

İşte ŞUTSO'nun yeni kadrosu

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) seçim süreci tamamlandı. Mehmet Yetim, İ.Halil Peltek’e karşı girdiği yarıştan 39 meclis üyesinin oyunu alarak Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. İ.Halil Peltek ise 37 oy aldı....

ŞUTSO’nun, 30 Ekim’de gerçekleştirilen seçimlerinde, komite ve meclis üyelerinin belirlenmesinin ardından Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, TOBB Delegeleri Meclis Başkanı seçimleri de tamamlandı. Buna göre 2022-2026 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak olan Mehmet Yetim’in Yönetim Kurulu Üyeleri, şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Üyeleri;

Ahmet Önkol

Bedir Süzer

E.Sabri Akaltun

Mehmet Çetin

Metin Ilengiz

Mustafa Taş

Mustafa Zahit

Ömer Faruk Gayberi

Reşit Yıldız

Yılmaz Güvenç

Seçimlerin tamamlanmasının ardından yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.  En yaşlı üye sıfatıyla Mustafa Sonekinci tarafından açılan meclis toplantısında ŞUTSO Meclis Başkanı olarak Serhat Karadağ seçildi.


Oda başkanlığı seçimlerinin ardından Meclis Başkanlığı için seçimine gidilerek ŞUTSO Meclis Başkanı ve Meclis Başkanlık Divanı da belirlendi. Bu seçim yarışında Serhat Karadağ ve Serhat Gerger yarıştı.  Serhat Karadağ 76 oy’un 41’ini aldı ve yeni Meclis Başkanı olarak seçildi. Serhat Gerger ise 35 oy aldı. Meclis Başkanı Serhat Karadağ’ın Meclis Yardımcılıklarına Bülent Aziz Bülbül ve Mehmet Tatlı seçildi, Kâtip Üye ise Mustafa Aşıklıoğlu oldu.

11NİSAN

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum