İzmir'de uluslararası fuarda Urfalı işletmenin standı ilgi gördü;

İzmir'de uluslararası fuarda Urfalı işletmenin standı ilgi gördü

Fuarizmir’deki uluslararası turizm ticaret fuarı büyük ilgi görüyor....

Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan "TTI İzmir 16. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi" ile "TTI İzmir Outdoor 2. Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı" kapılarını açtı.

Fuarizmir'deki açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

TTI İzmir'de bakanlıklar, valilikler, belediyeler, seyahat acenteleri, tur operatörleri, turizm büroları, oteller ve konaklama tesisleri, havayolları, turizm taşımacılığı, seyahat teknolojileri ve yazılımları gibi birçok kurum ile sektörden katılımcılar yer alıyor. Fuar iki gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuarda Şanlıurfalı turizm işletme sahiplerinin de standı yer alıyor.

Yoğun ilgi gören Şanlıurfalı turizm işletme sahiplerinin stantları arasında Bonega Turizm bulunmaktadır. Bonega Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Acar : “Şanlıurfa, Anadolu’daki medeniyetler içerisinde en özel yere sahip bir ilimiz. Kültürüyle, medeniyetiyle, ürünleriyle, insanlığıyla, Halil İbrahim bereketi sofrasıyla çok özel olan Urfa, her zaman yüreğimizde olan bir yer. Bugün burada çok güzel bir stant yaparak Urfa’nın bütün güzelliklerini yansıtıyorlar. İnşallah İzmir’de fuara gelen herkes Urfa ve turizm adına bir şey bulacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”.


11NİSAN


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum