Başkan Kuş: İlçenin en büyük spor tesisi olacak;

Başkan Kuş: İlçenin en büyük spor tesisi olacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yapılacak yeni spor kompleksi sahasında incelemelerde bulundu. Bugüne kadar Eyyübiye’ye çok sayıda spor tesisi kazandırdıklarını belirten Başkan Kuş, önümüzdeki günlerde temeli atılacak kompleksin, ilçenin en büyük spor tesis olacağını ifade etti....

EYYÜBİYE -Şanlıurfa’nın en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’de hayata geçirilen eğitim ve spor tesisleriyle geleceği şekillendiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte, Büyükhan Mahallesinde ilerleyen günlerde inşaatına başlanacak olan spor kompleksi sahasında incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan ve istişarelerde bulunan Başkan Kuş, zemin hazırlığı ve temel kazısı başlayan tesisin temeline ilk harcı önümüzdeki günlerde atacaklarını ifade etti.

Başkan Kuş, şimdiye kadar 7 mahalleye sentetik çim saha yaparak gençliğin hizmetine sunduklarını, yine söz verdikleri yarı olimpik kapalı yüzme havuzunu da tamamlayarak Eyyübiye gençliğinin istifadesine sunduklarını söyledi.

Hizmetlerinin büyük bölümünün işçilik faaliyetiyle ifa edildiğini ve bütçelerinin önemli bir kısmını eğitim ve gençlik yatırımlarına ayırdıklarını belirten Başkan Kuş, “Şu anda kapalı tribünü 500 seyirci kapasiteli, profesyonel nitelikli futbol sahamızın inşaatı devam ediyor. Aynı zamanda farklı mahallelerimizde yapımına başlanan 20 yeni sentetik çim sahamızı da en kısa sürede ilçemiz gençliğinin hizmetine sunmuş olacağız. Bugün incelemelerde bulunduğumuz tesis ise, ilçemizin en büyük spor tesisi olacak ve sportif faaliyetlere önemli katkılar sunacaktır. Şimdiden Eyyübiye’mize hayırlı, uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

BİHA

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum