Çölyak ve fenilketonüri hastalarına gıda desteği;

Çölyak ve fenilketonüri hastalarına gıda desteği

Eyyübiye Belediyesince temin edilen gıda ürünleri, çölyak ve fenilketonüri hastalarının ailelerine dağıtıldı....

EYYÜBİYE -Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Binasında, Çölyak Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Doğan ile birlikte ailelerle buluşan Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesinin dezavantajlı kesimlerin yanında olmaya devam edeceğinin altını çizerek her türlü desteği bundan sonraki süreçte de vereceklerini belirtti. 

Dezavantajlı vatandaşlara yardımların süreceğini aktaran Kuş, “Eyyübiye’de dezavantajlı, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım elimizi uzatmaya devam ediyoruz. Bugün de yine çölyak hastası kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz ve inşallah uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

Çölyak Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Doğan ise, “Burada 422 çölyak hastamız yaşıyor. Tabi burada belediyemizin bu tarz çalışma yapması ve hastalarımızı önemsemesi çok dikkate alınacak bir husus. Bu konuda her zaman duyarlılığını ortaya koyarak bizlere destek sunan Eyyübiye Belediyesine derneğimize kayıtlı hastalarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Çölyak Derneği Şanlıurfa Şubesi ile Fenilketonüri Derneği Şanlıurfa Şubesi’nde kayıtlı hastalar ve hasta yakınlarına özel hazırlanmış gıda kolilerini teslim eden Başkan Kuş, kolileri evlerine ulaştırmaya imkânı olmayan ailelere de araç temin ederek evlerine kadar ulaştırmasını sağladı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum