Başkan Beyazgül ŞUSKİ ekiplerini tebrik etti;

Başkan Beyazgül ŞUSKİ ekiplerini tebrik etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kentte etkili olan sağanak yağıştan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için sahada çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ ekiplerini ziyaret ederek fedakâr çalışmaları için teşekkür etti....


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ŞUSKİ Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Genel Müdür Muhammed Said Güllüoğlu, daire başkanları ve çalışanlarla bir araya gelerek kentte etkili olan sağanak yağışta verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

BEYAZGÜL: FEDAKÂRCA ÇALIŞAN TÜM EKİBİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şanlıurfa’nın altyapısının gerçekleştirilen çalışmalarla eskisinden çok daha güçlü olduğunun altını çizen Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa’mız son iki günde oldukça güzel bir yağış aldı. Bu yağış için Allah’a hamd ediyoruz. ŞUSKİ çalışanlarımız geceden sabahlara kadar sahada fedakârca çalıştılar. Şanlıurfa’mıza hizmet ettiler. Bu yağışın bir doğal afete dönüşmesini önlediler. Ben kendilerine fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz oluşturdukları Whatsapp gruplarından koordine olarak gerekli yerlere anında müdahalede bulundular. Ben de bu çalışmaları yakından takip ettim. Bir ekip çalışması yaptılar. Başta ŞUSKİ Genel Müdürümüz olmak üzere müdür yardımcımız, daire başkanlarımız, şube müdürlerimiz ve çalışanlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çalışanlarımız Şanlıurfa için mücadele ediyorlar elbette ki takdir haklarıdır.” İfadelerine yer verdi.

“YAĞIŞIN SELE DÖNÜŞMEMESİNDE ALTYAPI YATIRIMLARININ ETKİSİ BÜYÜK”

Sağanak yağışın bir felakete dönüşmemesi altyapı yatırımları ve çalışmalardan kaynaklanıyor diye Beyazgül, “ Ekiplerimiz çalışmalar kapsamında mazgalları temizlediler, rögarları açtılar, tıkanma yaşanan yerlere anında müdahalede bulundular. Bir yerde bir eksiklik kalmasın diye canla başla çalıştılar. Şanlıurfalı hemşerilerimizden de mazgallara ve rögarlara atıkları atmamaları konusunda dikkatli olmalarını istiyorum. ŞUSKİ ekiplerimiz etkili olan sağanak yağış sele dönmesin diye gece gündüz çalıştı. Belediyemizin tüm çalışanları da aynı fedakârlıkla çalışmalarını zamanında yürütüyorlar. Buradan tüm çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

BİHA

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum