Şanlıurfa’da sokakta yatan adam hayırseverlerden destek bekliyor;

Şanlıurfa’da sokakta yatan adam hayırseverlerden destek bekliyor

Adana’da yaşayan bir adam işsiz kalınca Şanlıurfa’daki babanın yanına geldi fakat babası da vefat etti. Kimsesiz kalan adam günlerdir soğuk kış günlerinde sokakta yaşıyor....

HALİLİYE –Adana’da çalıştığı sırada işinden olan ve henüz ismi öğrenilemeyen 30 yaşlarındaki adam Şanlıurfa’ya gelerek babasının yanında kalmaya başladı ama babası da vefat edince ortada kaldı. Kimsesiz kalan adam günlerdir Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Tekel Caddesinde soğuk kış gecelerinde dışarıda yatmaya başladı.

Kış mevsiminde akşamları caddenin bir köşesinde çimento üzerinde sünger ve battaniye ile yaklaşık 15 gündür yatan adam hayırseverlerden destek bekliyor.

Engelli olduğu da öğrenilen adamın içler acısı halini gören çevredeki vatandaşlar soğuk geçen bu günlerde yetkili kesimlerden yardım talep etti.

Öte yandan geçen cumartesi günü Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın Şoförler Derneğini ziyaret ettiği sırada derdiğini anlatmak isteyen kimsesiz adamın valinin çevresinde bulunanlar tarafından engellendiği iddia edildi.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum