Canpolat: Yaptığımız çalışmalarla ilgili vatandaşlarımıza bilgi veriyoruz;

Canpolat: Yaptığımız çalışmalarla ilgili vatandaşlarımıza bilgi veriyoruz

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yaptığı saha gezileri kapsamında Süleymaniye Mahalle sakinleriyle bir araya geldi....

HALİLİYE -Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Yaptığı saha gezileriyle kırsal ve merkez mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Canpolat, Süleymaniye Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin yer aldığı toplantı ile talepleri dinleyen Canpolat, Süleymaniye’de yürütülen hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haliliye’nin tüm mahallelerine eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Canpolat, “Haliliye’mizin her mahallesinin olduğu gibi Süleymaniye Mahallesinde de doğalgaz, asfalt, semt pazarı, park bahçe ve birçok faaliyetle projelerimiz ilerliyor” dedi.

Her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını belirten Canpolat, “Her zaman olduğu gibi yine vatandaşlarımızla iç içeyiz. Bugün de burada Süleymaniye Mahallemizdeyiz. Mahalle toplantıları icra ediyoruz. Milletimizle bir araya gelmeye, hemhal oluyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi veriyoruz hem de sahadaki durumla alakalı yeni talepler olursa, bunlarla ilgili de talimatlarımızı veriyoruz.

Çok şükür her geçen gün Haliliye’mizin her mahallesinin olduğu gibi Süleymaniye Mahallesinde de, doğalgaz, asfalt, semt pazarı, park bahçe ve birçok faaliyetle projelerimiz ilerliyor. Her zaman için Haliliye halkı, Süleymaniye halkı bizim yanımızda olmuştur. Biz de onların emrinde ve hizmetinde olmuşuzdur. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi, mahallemizi güzelleştirmeye, bir bir problemleri çözmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

BİHA

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum