HÜDA PAR'dan Şanlıurfalı depremzedelere ziyaret;

HÜDA PAR'dan Şanlıurfalı depremzedelere ziyaret

HÜDA PAR, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden etkilenen Şanlıurfalı depremzedeleri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi....

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremin bıraktığı hasardan, 10 şehir, yüzlerce ilçe ve binlerce köy olumsuz etkilendi. Depremden dolayı evler yıkıldı, şehirler harap oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerden biri de Şanlıurfa oldu.

HÜDA PAR genel merkez olarak deprem bölgelerinde temaslarda bulunmak için 12 ekip ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalardan biri de Şanlıurfa’da sürdürülüyor.

HÜDA PAR heyeti, depremin hasar bıraktığı Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde incelemelerde bulunarak, depremzedelerin sorunlarını tespit edip, çözüm için gerekli girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut Eminoğlu, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve beraberlerindeki heyet, depremin yıkım bıraktığı Şanlıurfa’da incelemelerde bulundu.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut Eminoğlu, yapmış olduğu temaslarda şunları ifade etti:

"HÜDA PAR olarak depremin ilk gününden beri deprem bölgelerinde sahadayız. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını birebir temas ile yerinde öğrenip çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda gerek arama kurtarma, gerek yaralılara yardım, gerekse depremden etkilenen vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda seferberlik halindeyiz. Uzun vade etkileri devam edecek olan bu afettin geleceğe dönük etkilerini hesaplayarak bu minvalde çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

HÜDA PAR heyeti, HÜDA PAR Heyeti Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Doçent Doktor Bedri Caner Kaya'yla görüştü.

Daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören depremzede hastaları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Şanlıurfa'da kurulan çadır kentte kalan depremzedeleri ziyaret eden heyet, deprem nedeniyle vefat eden Şanlıurfalı ailelerin taziyelerine katılarak acılarını paylaştı.

Suruç ilçesini ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, depremde hayatlarını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum