Karaköprü Belediyesi parklara zarar verenlerle ilgili suç duyurusunda bulunacak;

Karaköprü Belediyesi parklara zarar verenlerle ilgili suç duyurusunda bulunacak

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki parklara zarar veren şahıslar ile ilgili yaptığı açıklamada ilgili yerlere suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi....

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli son dönemlerde ilçedeki bazı parklara kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verilmesi ile ilgili  bir açıklama yaparak kamu malına zarar veren bu şahısların belirlenip cezalandırması için girişimde bulunacaklarını belirtti.

 Başkan Baydilli insanların dinlenebilecekleri yesil alanlar oluşturmak için ilçeye kazandırdıkları parklarda mobilyalara verilen zarara tepki göstererek, “Karaköprü Belediyesi olarak bizlerin en büyük görevi, ilçede yaşayan her bir hemşehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti vermek, vatandaşlarımızın rahatı ve mutluluğuna katkı sunmaktır. Bunun için ilçemize yeni parklar kazandırırken, parklara verilen zararı asla kabul edemeyiz.

 

Unutulmamalıdır ki sosyal alanlarımıza ve parklarımıza bu yapılanlar, sadece çalışmalarımız ve verilen emeğe değil tüm hemşehrilerimizin hakkına da yapılmış bir saldırıdır. Vatandaşlarımızın hakkını kimseye yedirmemek, emeklerimizin heba edilmesine müsaade etmemek için parklarımıza zarar veren kişilerin cezalandırılması için gerekli girişimlerde bulunacağız" dedi.

 

Başkan Baydilli, vatandaşların da bu tür vakalara şahit olduklarında emniyet güçlerine veya belediyeye bildirmelerini rica etti.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum