Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı! 3 tutuklama;

Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı! 3 tutuklama

Şanlıurfa’da emniyet ekiplerince kapsamlı ve koordineli olarak gerçekleştirilen motosiklet suçlarına yönelik operasyonda, bir şahıs 6 çalıntı motosiklet ile iş yeri içerisinde yakalandı. Operasyonun devamında yakalanan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı, bir şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı....

Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı suçlarıyla ilgili emniyet ekiplerince bahse konu motosikletlerin bulunması, şüpheli şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik başlatılan geniş çaplı çalışmalar neticesinde olayları gerçekleştirdiği değerlendirilen şüphelilerin kullandıkları araç tespit edildi.

Bahse konu şüpheli araç ile içerisinde bulunan şüpheliler Şanlıurfa’ya suç işlemek amacıyla geldikleri esnada araç içerisinde bulunan ve daha önce gerçekleştirilen birçok hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen H.K. (23), E.Ö. (34), ve E.S. (20) isimli şahıslar emniyet ekiplerince yakalandı.

Araç içerisinde ve şüphelilerin üstlerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca, 1 kuru sıkı tabanca ve 1 demir kesme makası ele geçirildi.

Şüphelilerin yakalanmasına müteakip ilden çalınan motosikletlerin bulunmasına yönelik devam ettirilen çalışmalarda şüphelilerin çaldıkları motosikletlerin F.Ç. (39) isimli şahsın Viranşehir İlçesinde bulunan sanayideki dükkânında olduğu tespit edilmiş,  Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile koordine kurularak yapılan operasyon neticesinde F.Ç. (39) isimli şahıs bahse konu 6 çalıntı motosiklet ile iş yeri içerisinde yakalandı.

Yakalanan 4 şüpheli haklarında düzenlenen 6 ayrı motosiklet hırsızlığı suçundan soruşturma evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edildi.

Şüpheli şahıslardan H.K., E.Ö. ve E.S. tutuklu adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, F.Ç. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum