Vali Ayhan: Urfa’daki genç potansiyelin farkındayız;

Vali Ayhan: Urfa’daki genç potansiyelin farkındayız

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Bahçelievler Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle sohbet etti. Gençlere Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) başarılar dileyen Vali Ayhan, yaz tatilinde bol bol kitap okunması tavsiyesinde bulundu....

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, hafta sonu ziyaretleri kapsamında Bahçelievler Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde kurum hakkında bilgiler alan Vali Ayhan, ardından gençlerin ders çalışması için her türlü imkanın sunulduğu kitap kafeye geçerek gençlerle sohbet etti ve tavsiyelerde bulundu.

Vali Ayhan, “Şanlıurfa’daki genç potansiyelin farkındayız ve bu potansiyelin eğitimin her alanıyla buluşması için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor Bakanlığımızla 1 milyar liralık yatırımı kapsayan ve tamamen gençlere yönelik çalışmaların ele alındığı protokolü imzaladık. 400’e yakın projenin yer aldığı protokolde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz Bu rota doğrultusunda gençlerimize yönelik nice güzel projelerimiz olacak ve gençlerimizle sürekli yan yana geleceğiz” diye konuştu.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum