Mehmet Kuş muhtaç ailelerin fırınlara borçlarını sıfırladı;

Mehmet Kuş muhtaç ailelerin fırınlara borçlarını sıfırladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Mance Mahallesi’nde sel sularına kapıldığı görüntülerle ülke gündemine oturan Reşat Ayva’yı evinde ziyaret etti. Mahalle esnafıyla da buluşan Başkan Kuş, muhtaç ailelerin fırınlara olan borçlarını sıfırladı....

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Mance Mahallesi’nde selden etkilenen vatandaşları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret etti.

Kuş, Mance Deresi’ndeki sel sularına kapılarak sürüklendiği görüntülerle ülke gündemine gelen Reşat Ayva’yı da evinde ziyaret etti. Olay anında yaşadıklarını Kuş’a anlatan Ayva, ilgi ve alakasından dolayı belediye başkanına teşekkür etti.

Engelli bir vatandaş olan Reşat Ayva’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Kuş, ailenin taleplerinin de yerine getirilmesi talimatı verdi.

Mance Mahallesi’ndeki temaslarına esnaf ziyaretiyle devam eden Kuş, mahallede yaşayan muhtaç ailelerin fırınlara olan borçlarını da Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi aracılığıyla ödedi.

Tüm Şanlıurfa’da olduğu gibi Eyyübiye’de de sel riski altındaki sokak ve mahallelerin kentsel dönüşüm kapsamına alınması için planlamalar yapıldığını belirten Mehmet Kuş, konunun bakanlıklar nezdinde değerlendirildiğini söyledi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum