İYİ Parti’de bir istifa daha;

İYİ Parti’de bir istifa daha

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevinden istifa ederek, partisinden aday adayı olan Mehmet Fedai Çakmaklı, İYİ Parti Genel Merkezi önünde yaptığı basın açıklamasında, “Partimizi, davamızı hiç paraya sattılar” diyerek istifa ettiğini açıkladı. Çakmaklı, kendisiyle birlikte il yönetiminin de istifa edeceğini ve istifaların devamının geleceğini ileri sürdü....

İYİ Parti Şanlıurfa’da yaprak dökümü devam ediyor.

Son olarak, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevinden istifa ederek, partisinden aday adayı olan Mehmet Fedai Çakmaklı İYİ İYİ Parti Genel Merkezi önünde düzenlediği basın açıklmasıyla istifa ettiğini duyurdu.

ÇAKMAKLI: PARTİMİZİ, DAVAMIZI HİÇ PARAYA SATTILAR

Çarpıçı iddialarda bulunan Çakmaklı, “Yani partimizi, davamızı hiç paraya sattılar.” diyerek şunları kaydetti:

“Genel Başkan  Meral Akşener, Urfa’ya geldiğinde ‘Türkiye’nin en başarılı il başkanısın oğlum seni tebrik ediyorum’, akabinde seçim sürecinde il başkanlığı sürecini başarılı bir şekilde geçirdin, istifa et gel seni Ankara’da görmek istiyoruz.” dedi.  Ama görünen o ki, partimizle uzaktan yakından alakası olmayan insanlar, Urfa’da konuşulan şu şaibeye rağmen listenin başında olan beyefendi maalesef…. ciddi paraların döndüğü ve benimde listede olmadığımı ifade etmek istiyorum. Yani partimizi, davamızı hiç paraya sattılar. “

“İSTİFALARIN DEVAMI DA GELECEKTİR”

Partisinden istifa ettiğini açıklayan Çakmaklı, istifaların devamının geleceğini iddia ederek, “Sayın genel başkanımız hep ‘Beş’li Çete’den bahsederdi. Burada da beşli çete var. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı’na diyordi ki, ‘kasanın başına damadı koymuşsun’ burada da kasanın başına Ümit Dikbayır’ı koymuş. Türkiye’de siyaset çökmüştür. Bu liderlere güvenmeyin. İstifa ediyorum. İl Başkanlığının tamamı istifa edecek. İstifaların devamı da gelecektir.”

Şanlıurfa İYİ Parti’de daha öncede Ahmet Ersin Bucak, Abdullah Tüysüz, Harran eski Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve  Op. Dr Ziya Bağış’da aday adaylıktan çekilmişti.

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum