Sait Ağan dün yapılan milletvekili tanıtım toplantısını değerlendirdi;

Sait Ağan dün yapılan milletvekili tanıtım toplantısını değerlendirdi

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, dün yapılan AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarının tanıtım toplantısının “coşku ve heyecan içerisinde geçtiğini” belirterek, “Halkımızın partimize ve cumhurbaşkanımıza olan sevgisi hiçbir zaman bitmedi” açıklamasında bulundu....

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, dün gerçekleştirilen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı ile yerli otomobil Togg hakkında açıklamalarda bulundu.

Sait Ağan, Şanlıurfa’dan birici sıradan milletvekili adayı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve diğer milletvekili adayları ile AK Parti Şanlıurfa Aday Tanıtım Toplantısı’nda bir araya geldiklerini hatırlatarak, tanıtım toplantısının coşkulu ve bir o kadar da heyecanlı geçtiğini ifade etti.

“Halkımızın partimize ve cumhurbaşkanımıza olan sevgisi hiçbir zaman bitmedi” ifadelerini kullanan Ağan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Yüzyılı’nın önemli kilit taşlarından biri olan Togg bugün Şanlıurfa’mızda Bekir Bozdağ ile beraber Peygamberler Şehri Şanlıurfa’mızda  yollardaydı. Halkımızın Togg’a gösterdiği büyük ilgi bir kez daha bizlere liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın şu sözlerini hatırladı; ‘Onlar konuşur AK Parti yapar’. 21 yılda verilen her sözü yerine getiren bir liderimiz var. Togg da verilen sözlerden sadece bir tanesi. Türkiye Yüzyılı’nın önemli kilit taşlarından biri olan Togg, ülkemizin teknolojik gelişiminin, ekonomik kalkınmasının ve küresel itibarının sembolü olarak doğmuş, gelişmiş ve bugünkü seviyesine gelmiştir”

Sait  Ağan, Togg'un Türkiye Yüzyılı’nın ilk meyvesi olduğunu vurgulayarak, hayırlı olmasını diledi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum