Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da yolsuzluk ihbar hattı kuruldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, seçim vaatleri arasında yer alan “israf ve yolsuzluk whatsapp ihbar hattı”nı hizmete soktu.
Viranşehir’de belediye ekipleri sahada
Viranşehir Belediyesi ekipleri, etkisini gösteren kuvvetli sağanak yağış nedeniyle sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların sorun yaşamaması için sahada çalışmalarını sürdürüyor.
Şanlıurfa'da 3 okul müdürü sürgün edildi iddiası
Halfeti'de görev yapan ve WhatsApp durumlarında Roboski katliamına dair paylaşım yaptığı için 3 okul müdürünün sürgün edildiği iddia edildi.
Urfa’da dolandırıcıya jandarma engeli!
Şanlıurfa’da “nitelikli dolandırıcılık” suçlarından hakkında 32 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Karaköprü’de jandarma tarafından yakalandı.
TFF'nin kararı Şanlıurfalı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı
Şanlıurfalı taraftarlar, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finalinin kendi kentlerinde oynanmasını bekliyordu. Ancak TFF, maçın Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacağını açıklaması Şanlıurfalı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Şanlıurfa'daki 11 Nisan Stadı'nın seyirci kapasitesinin, maçın oynanacağı Al-Awwal Park'tan (Kral Suud Üniversitesi) daha yüksek olması ise dikkat çekti.
WhatsApp'tan yeni özellik: İsim vermeden kurulabilecek
WhatsApp, grup kurarken isim koyma zorunluluğunu ortadan kaldırmaya hazırlanıyor. Öte yandan bu özellik yalnızca 6 kişilik küçük gruplar için geçerli olacak.
WhatsApp’tan yeni özellik!
WhatsApp, topluluklar ve gruplar üzerinde kullanıcıların numaralarını gizleyebilme özelliğini test ediyor. Gizlenen numaraları katılımcılar göremezken yalnızca grubun yöneticilerinin görebileceği kaydedildi.
CHP Milletvekili Tanal, Urfa’nın sorunlarıyla ilgili rapor hazırladı
CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa’nın sorunlarıyla ilgili kapsamlı rapor hazırladı. Tanal, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek söz konusu raporu kamuoyuyla paylaştı.
Sosyal medya devinden yeni özellik!
Sosyal medya devi WhatsApp'ın yeni özelliğiyle gelecek videolu mesaj özelliğiyle birlikte, 60 saniyelik videolarınızı anlık olarak kaydederek diğer kullanıcılara gönderebilecek.
WhatsApp'tan bir yeni özellik daha
WhatsApp'a sesli durum özelliği geldi. Artık durum paylaşımları sadece görsel olarak değil sesli olarak da yapılabilecek. Peki sesli durum paylaşımı nasıl yapılır?
Instagram çöktü mü?
Instagram kullanıcıları son birkaç saattir uygulamaya giriş yapamadıklarını bildiriyor. Artan şikayet bildirimlerinden sonra Instagram, Facebook ve Whatsapp'ın çatı kuruluşu Meta'dan açıklama geldi.
WhatsApp’a çoklu cihazda kullanabilme özelliğ geliyor
WhatsApp aldığı kararla birden fazla telefon için çoklu cihaz oturum açma desteği sunmaya başlıyor.
Bayram öncesi araç kiralayacaklara uyarı
Bayramda şehir dışında tatile çıkmak isteyenler uygun araç kiralama şirketi aramaya başlarken vatandaşları bekleyen tehlike ise araç dolandırıcılığı. Milyonlarca kişinin alışveriş yaptığı siteleri kopyalayan dolandırıcılar bu sefer araç kiralamak isteyenleri hedef alıyor. Şanlıurfa’daki sektör temsilcilerinden Bekir Yavuz, araç kiralayacak vatandaşları uyardı. Dolandırıcıların tuzağına düşmemek için dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.
Yağış sonrası Büyükşehir'in hatları kilitlendi!
Şanlıurfa'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan mağduriyetler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'nin ihbar hattında yoğunluk yaşandı. Belediye duyuru yaparak WhatsApp ihbar hattından talep alındığını belirtti.
WhatsApp'a 21 yeni emoji geldi
Dünyanın en çok kullanılan çevrim içi mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp'a son Android beta sürümüyle beraber 21 yeni emoji daha geldi.
WhatsApp'tan yeni özellik: 'Tatil modu'
WhatsApp, sürekli gelen bildirimlerin önüne geçmek için yeni özelliğini test etmeye başladı.
WhatsApp sınırları yükseltti
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp son yayınlanan güncellemesi ile birlikte birçok yeni özellik getirdi. Bu özelliklerin arasında gönderilen dosya boyutu sınırının 2 GB’a yükseltilmesi de yer alıyor.
WhatsApp'tan fotoğraf gönderenler için yeni özellik
En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, fotoğraf gönderimine ilişkin yeni bir özelliğini daha duyurdu.
WhatsApp’a QR kodla mesaj taşıma özelliği geliyor
Uzun zamandır kullanıcıların beklediği özelliği test etmeye başlayan WhatsApp, QR kodla mesaj taşıma özelliğini getirecek.
WhatsApp 28 telefon modelinde çalışmayacak
Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 28 telefon modelinde artık çalışmayacak. Yeni güncellemelerin geldiği uygulamada bazı eski model telefonlar artık uygulamayı destekleyemeyecek.
Başkan Beyazgül ŞUSKİ ekiplerini tebrik etti
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kentte etkili olan sağanak yağıştan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için sahada çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ ekiplerini ziyaret ederek fedakâr çalışmaları için teşekkür etti.
WhatsApp'ta yeni özellik: Silinen mesajlar geri getirilebilecek
WhatsApp, sadece kendinizden sildiğiniz mesajları geri almanızı sağlayacak bir özelliği kullanıma sundu.
Twitter'dan sonra Whatsapp da mı ücretli oluyor?
Elon Musk'ın Twitter'ı ücretli yapmaya çalışmasının ardından bu kez Mark Zuckerberg'ten Whatsapp için hamle geldi. Zuckerberg Whatsapp'ın ücretli hale getirileceğini duyurdu.
Akçakale’de uyuşturucu operasyonu!
Akçakale’de jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, esrar, çok sayıda captagon uyuşturucu hap ve telefon dolandırıcılığında kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda elektronik cihaz ele geçirildi.
Sosyal medya uygulamaları neden yavaşladı?
Instagram, Facebook, Twitter ve daha bir çok platforma giriş yapmak isteyenlerden bazıları sorun yaşıyor. Sorunların kaynağıyla ilgili henüz bir açıklama bulunmuyor.
WhatsApp'a yeni gizlilik güncellemesi geldi!
WhatsApp'ın bir süre önce kullanıma alacağı konuşulan gizlilik özellikleri herkese sunuldu.
WhatsApp kendine mesaj özelliği üzerinde çalışıyor
Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni bir özellik üzerinde çalıştığı açıklandı.
WhatsApp'tan yeni özellik
Sosyal medya platformu WhatsApp, grup sohbetleri için yeni bir özelliği getiriyor. Yeni özellik ile birlikte grup sohbetlerinde karışıklık olmaması için kişilerin profil fotoğrafına da yer verecek.
Rekabet Kurulu'ndan WhatsApp ve Facebook'a para cezası
Rekabet Kurulu, WhatsApp kullanıcılarına getirilen veri paylaşma zorunluluğuyla ilgili soruşturmasıyla ilgili kararını açıkladı. Facebook'a idari para cezası verildi.
WhatsApp çöktü: Mesajlar gitmiyor
Türkiye saati ile 10.00 sularında WhatsApp çöktü. Bazı kullanıcılar mesajların iletilemediğini ve "tek tıkta" kaldığını söylerken, bazı kullanıcılar ise mesajların iletildiğini fakat cevap verilemediğini açıkladı.