CHP'lilerden Urfa'da delege seçimlerinin yapılmamasına tepki!;

CHP'lilerden Urfa'da delege seçimlerinin yapılmamasına tepki!

CHP Şanlıurfa'da mahalle delege seçimlerinin yapılmamasına tepki gösteren önceki dönem yöneticileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Lütfen yapılan bu haksızlığa el atın, son verin" dedi....

ŞANLIURFA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa önceki dönem yöneticileri bugün CHP İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yaptı.

Grup adına açıklama metnini okuyan İl Başkan Yardımcısı C.Cahit Coşkun kentte delege seçimlerinden usulsüzlük yapıldığını belirterek Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve yetkililere şu sözlerle seslendi:

"Şanlıurfa'da adaletsizlikler yapılıyor. CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı ve merkez ilçe başkanlıkları Şanlıurfa'da mahalle delege seçimi yapmamışlardır. Binlerce parti üyesini yok saymışlardır. Parti üyelerinin iradesi hipotek altına alınmıştır. Bu yapılan yanlıştan Şanlıurfa'da derhal dönülmesi gerekmektedir. Emek vermiş olan üyelerin iradelerine mutlaka başvurulmalıdır. Mahalle delege seçimi neden yapılmıyor da birilerinin usulsüz belirlemesi şeklinde yapılıyor. Lütfen yapılan bu haksızlığa el atın, son verin." 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum