Beyazgül, sorunları yerinde çözüme kavuşturuyor;

Beyazgül, sorunları yerinde çözüme kavuşturuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül esnaf ve mahalle ziyaretleri kapsamında Ulubatlı ve Osmangazi Mahallelerinde vatandaşlarla ve bölge mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün durağı bu kez Ulubatlı ve Osmangazi Mahalleleri oldu. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Beyazgül çözümü için ilgili birimleri yönlendiriyor.

Haliliye ilçesi sınırlarında bulunan Ulubatlı ve Osmangazi Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek mahalledeki eksiklerle ilgili bilgiler alan Beyazgül esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Ulubatlı Mahallesinde alt ve üst yapı çalışmalarının yapıldığını aktaran Beyazgül, “Yunus Emre Caddesi üzerinde bir yol genişletme çalışmamızı tamamlayarak o bölgeyi prestij cadde olarak halkımızın hizmetine sunduk. Yan yollarda da asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Muhtarımızla birlikte mahallemizin sorunlarını konuştuk. Bazı tespit ve ihtiyaçlar muhtarımız tarafından bize bildirildi. Bu tespitlerin haklı olduğunu gördük. Esnaflarımızı dolaştık ihtiyaçlarını sorduk. Vatandaşlarımızla selamlaştık” ifadelerine yer verdi.

Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya ise mahallelerinde yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür ederek mahallenin eksikleri noktasında da Başkan Beyazgül’e bilgiler aktardıklarını söyledi.

Osmangazi Mahalle Muhtarı Nahit Çiftçi de ziyaretlerinden dolayı Beyazgül’e teşekkür etti.

BİHA

 

 

 

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum