Şanlıurfa’da depremzede öğrenciler sınavlara hazırlanıyor;

Şanlıurfa’da depremzede öğrenciler sınavlara hazırlanıyor

Şanlıurfalı öğrenciler Büyükşehir Belediyesi kütüphanelerinde sınavlara hazırlanıyor. Deprem nedeniyle ders çalışamayanlar için açık tutulan kütüphanelerde öğrencilere çay ve çeşitli ikramlar yapılıyor....

Depremin yaşandığı iller arasında bulunan Şanlıurfada hayatın normale dönmesi için tüm ekiplerini seferber eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda ders çalışabilmeleri için tüm olanaklarını seferber etti.

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana tüm tesislerini depremzedeler için açık tutan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı kütüphanelerde öğrenciler, güvenli bir ortamda ders çalışarak günün büyük bir bölümünü kütüphanede geçiriyor.

Deprem nedeniyle ders çalışamayan öğrencilerin derslerinden geri kalmaması için açılan kütüphanelere gelen gençlere burada çay ve çeşitli ikramlar yapılıyor. Sessiz ve sakin bir ortamda ders çalışan öğrenciler KPSS ve YKS sınavlarının yanı sıra araştırma için gelerek ders çalışıyor

Deprem nedeniyle ders çalışamadıklarını anlatan öğrenciler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı kütüphanelere gelerek derslerine çalıştıklarını anlattı. Güvenli bir ortamda ders çalıştıklarını ifade eden öğrenciler Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum