Anket ortaya koydu! İşte İktidarın “en başarısız" olduğu konu;

Anket ortaya koydu! İşte İktidarın “en başarısız" olduğu konu

Yöneylem Araştırma, vatandaşa iktidarın başarılı ve başarısız olduğunu düşündükleri konuları sordu....

öneylem Araştırma’nın ‘ Türkiye Siyaset Paneli’ araştırmasında AK Parti iktidarının “en başarısız ve başarılı olduğu konular” ortaya çıktı. Çalışmada son anket sonuçları dikkat çekti. AK Parti’nin en başarısız olduğu konuların birinci sırasında ekonomi çıktı. AK Parti’nin en başarılı olduğu konuların başında ise “ yol-köprü-tünel çalışmaları” geldi.

Yöneylem Araştırma Genel Koordinatörü Derya Kömürcü yaptıkları çalışmaya ilişkin anket sonuçlarını sosyal medya platformu Twitter hesabından yayınladı.

Ankette, katılımcılara açık uçlu soru olarak “İktidarın en başarısız olduğu konular” soruldu. Birden fazla cevabın verildiği son anket sonuçlarına göre, yüzde 58,8 “ekonomi” AK Parti’nin en başarısız olduğu konular arasında birinci sırayı aldı. Ekonomiyi, yüzde 13,6 “ eğitim sistemi” takip etti. İşte diğer sonuçlar:

Ankette ayrıca iktidarın başarılı olduğu konular da soruldu. İlk sırayı yüzde 12,2 ile “yol-köprü-tünel çalışmaları” alırken; onu yüzde 11,5 ile “dış politika” takip etti. İktidarın başarılı olduğu belirtilen diğer konular da şöyle sıralandı: 


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum